خلاصه آمار نشریه

تعداد نویسندگان:  399
تعداد داوران:  321
تعداد پایگاه های نمایه شده: 20

مجله «پژوهش‌های زیرساخت‌های عمرانی» دوفصلنامه علمی و پژوهشی در رشته عمران است که مقاله‌های علمی، پژوهشی و مروری به زبان فارسی به همراه چکیده انگلیسی مبسوط در حوزه‌های حمل و نقل و راه و ترابری، ژئوتکنیک، مدیریت پروژه و ساخت و مهندسی سازه و زلزله منتشر می‌کند. مجله «پژوهش‌های زیرساخت‌های عمرانی» افتخار دارد دستاوردهای علمی - پژوهشی محققان کشور را به نحو شایسته‌ای در اختیار پژوهشگران فعال در زمینه های مرتبط با زیرساخت های عمرانی قرار دهد. تمامی مقالات ارسال شده به مجله «پژوهش‌های زیرساخت‌های عمرانی» پس از بررسی اولیه و طی کردن فرایند داوری تخصصی توسط حداقل دو داور به صورت محرمانه و دو سو ناشناس، و پذیرش نهایی منتشر خواهند شد. مقالات ارسالی پس از بررسی کامل توسط داوران و تأیید اعضای هیئت تحریریه منتشر خواهد شد. مجله «پژوهش‌های زیرساخت‌های عمرانی» سعی دارد زمینه‌ای را برای مجموعه گسترده‌ای از مطالعات علمی و فنی فراهم کند تا نیازهای در حال تحول در جوامع مهندسی عمران را منعکس نماید. به منظور تحقق اهداف مجله «پژوهش‌های زیرساخت‌های عمرانی»، از تمامی اساتید‌ گرامی، صاحب‌نظران و دانشجویان عزیز درخواست می شود دستاوردهای بدیع و ارزشمند علمی خود را به منظور بررسی و انتشار، مطابق راهنمای نگارش مقالات به نشریه ارسال نمایند.

******************************************************

عنوان نشریه: پژوهشهای زیرساخت‌های عمرانی

صاحب امتیاز: دانشگاه قم

ناشر: دانشگاه قم

انجمن علمی حامی: --

عنوان انگلیسی نشریه: Civil Infrastructure Researches

گروه علمی (موضوعی): فنی مهندسی

زیر گروه: عمران

حوزه‌های موضوعی نشریه:  حمل و نقل و راه و ترابری|  ژئوتکنیک |  سازه‌های هیدرولیکی و دریایی |  مدیریت پروژه و ساخت| منابع آبی و محیط‌زیست|  مهندسی سازه و زلزله.

درجه علمی: علمی-پژوهشی

مدیر مسئول: دکترعلی محمد رجبی

سردبیر: دکتر علی قنبری

سردبیر همکار: سید روح اله حسینی واعظ

تاریخ آغاز اعتبار:  01 / 06 / 1393 توسط کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور

نوع داوری: دوسو ناشناس، گمنام و محرمانه

میانگین بازه زمانی بررسی اولیه مقالات دریافتی: حدود 10 روز

میانگین بازه زمانی فرایند داوری پذیرش مقالات: 3 تا 4 ماه، حداقل دو داور

درصد پذیرش مقالات: 31 درصد

فاصله انتشار:  دوفصلنامه

زبان نشریه:  فارسی (چکیده مبسوط و منابع به انگلیسی)

نوع نشریه: نشریه علمی

نوع مقالات: پژوهشی و مروری

نوع انتشار:  الکترونیکی

نوع دسترسی: رایگان (تمام متن)

شاپای الکترونیکی2783140X

شیوه استناددهی: شیوه‌نامه ونکوور

تلفن:  ۰۲۵۳۲۱۰۳۵۹۰

رایانامه دانشگاهی نشریه: cer@qom.ac.ir

جیمیل پشتیبان نشریه: CivInfrastructRes@gmail.com

آدرس وبگاه نشریه: http://cer.qom.ac.ir

هزینه داوری مقاله:  ندارد.

هزینه پذیرش نهایی و انتشار:  دارد (بعد از پذیرش نهایی مقاله، مبلغ 600 هزار تومان جهت هزینه‌های چاپ واریز گردد؛ و در سامانه نشریه بارگذاری نماید).

ضریب تأثیر در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC): مجله جزو نشریات  نمایه شده در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) است.

حق‌مؤلف (کپی‌رایت) مقالات: مجله تابع قوانین بین‌المللی حق نشر همگانی کرییتیو کامنز (CC BY) است. حق‌مؤلف مقالات از آن نویسندگان است و نویسندگان مالک و صاحب حق‌مؤلف اثر خود هستند.

نوع دسترسی: دسترسی آزاد به مقالات مجله «پژوهش‌های زیرساخت‌های عمرانی » بر اساس  مجوز کرییتیو کامنز (CC BY)

کمیته بین‌المللی اخلاق نشر (کوپ): مجله «پژوهشهای زیرساخت‌های عمرانی» با احترام به قوانین اخلاق نشر، تابع راهنماها، اصول و قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) است و از آیین‌نامۀ اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌کند.

سیاست مبارزه با سرقت ادبی و همانندجویی: بر اساس قرارداد با شرکت سیناوب تمامی مقالات ارسالی به مجله «پژوهشهای زیرساخت‌های عمرانی» قبل از ورود به فرایند داوری از طریق نرم‌افزارهای مشابهت‌یاب، همانندجو، همتایاب، همیاب و سمیم‌نور بررسی خواهند شد.

نکات قابل توجه نویسندگان: نشریه بعد از داوری و برای چاپ مقاله، هزینه دریافت خواهد کرد؛ اما  بازنشر اطلاعات در این پایگاه با ذکر منبع آزاد است. با توجه به درخواست کمیسیون نشریات علمی کشور، ثبت و نمایش شناسه رایگان ORCID و استفاده از رایانامه دانشگاهی یا سازمانی برای نویسندگان مقالات الزامی است. بنابراین، از نویسندگان محترم درخواست می‌شود قبل از ارسال مقاله به نشریه نسبت به اخذ کد شناسه پژوهشگر ORCID و رایانامه دانشگاهی/سازمانی اقدام نمایند.

نویسنده مسئول مکاتبات: نویسنده مسئول مقاله بایستی حتماً عضو هیئت علمی یک دانشگاه، مرکز یا پژوهشگاه باشد و مقاله حتماً توسط وی به نشریه ارسال شود، و یا نامه تأییدیه مکتوب وی و فرم‌های ذیل همراه مقاله ارسال شود.

فایل‌ها و فرم‌های لازم: چهار فایل ضروری که باید از طریق سامانۀ دریافت مقاله‌ها ارسال شوند: ۱. فایل اصلی مقاله (بدون نام نویسندگان و با رعایت راهنمای نویسندگان و در قالب مقالات نشریه)، ۲. فایل مشخصات نویسندگان؛ ۳. فرم تعهدنامه نویسندگان (باید شامل عنوان مقاله و نام و نام خانوادگی تمام نویسندگان باشد و به امضای همه نویسندگان رسیده باشد)؛ ۴. فرم تضاد منافع (باید توسط نویسنده مسئول امضاء و به همراه فایل مقاله بارگذاری شود)؛ و 5. نامه پشتیبان.

قالب مقالات نشریه: نسخه نهایی مقاله بعد از طی کردن مراحل داوری و پذیرش مقاله بایستی در قالب نشریه ارسال شود. در غیر این صورت ترتیب اثر داده نخواهد شد.

******************************************************

شماره جاری: دوره 9، شماره 2 - شماره پیاپی 17، دی 1402، صفحه 1-202

بررسی عددی جریان عبوری از سرریزهای مستطیلی مرکب لبه‌تیز دارای زاویه در پلان

صفحه 51-65